HomeTilbehør Ny Bryg Skabelon

Ny Bryg Skabelon

Posted in : Tilbehør on by : Andre

Hej

Jeg har lagt en ny skabelon op – ver. 6.7.

Hjemmebryggeren.dk har fået mange nye humler, men sælger ikke mere humleblomster – kun pellets. Dette er ajourført.  Da nogle af humlerne kun sælges à 100 gram, så har jeg lavet det således, at ‘gram’ feltet fremhæves når der vælges en ‘100 grams humle’ – så kan man selv justere / vurdere valget.

Der er også tilføjet en del tilsætninger.

Arket er derudover blevet ‘justeret’ på en del fronter, men det kan I måske se 🙂

Hvis nogen af jer bruger andre leverandører end Hjemmebryggeren.dk så giv mig besked – gerne med opdaterede lister over varer så jeg kan lægge det i arket.  Hvis der er leverandører, som bør fjernes – så giv også besked for det gør arket mere simpelt.

Happy Bru’ 🙂

André

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *