Home / Tilbehør / Endnu en ny version af skabelonen
26 april, 2016

Endnu en ny version af skabelonen

Posted in : Tilbehør on by : Andre

Hej

Tom Skabelon

Denne gang er der blevet tilføjet nogle Spraymalt under Tilsætninger. Forskellige priser og posestørrelser hos de forskellige leverandører gjorde, at det ikke kunne lade sig gøre at indsætte dem under Malt. Nu kan man til gengæld bedre tilsætte det antal gram, man ønsker og dermed justere det til brygget.  Udbyttet på 420 er ‘gættet’ da det jo logisk nok ikke kan forgæres 100% som sukker, da det både indeholder smags- og farvestoffer.  I kan jo eksperimentere jer frem til et mere præcist tal; så skal jeg nok lægge det i skabelonen.

Happy Brewing :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *