27 august, 2020
Vietnamesisk fiskesauce
Comments : 1 Posted in : Asiatisk, Chili, Sovs og dip on by : Son
Pift din ret op med denne vietnamesiske inspireret fiskesauce, som giver en sød/syrlig/stærk smag til din mad.
Anbefales at bruge til forårsruller, diverse nudleretter eller lignende asiatisk inspireret mad.
Ingredienser
- Vand
- Forårsløg
- Birds eye chili
- Sukker
- Hvidløg
- Ingefær
- Squid sauce
- Mørk soja
Tilberedelse
- Start med at hælde cirka 1-2 spiseskeer sukker i en lille til mellem størrelse skål.
- Finhak herefter hvidløg, forårsløg, ingefær og chili og hæld det op i skålen.
- Kom herefter kogende vand op i skålen så det dækker cirka 1/3 af skålen.
- Kom ca 2-3 spiseskeer squidsauce i skålen
- Hæld soja op i skålen indtil fiskesaucen bliver mørk som ses på billedet.
- Sæt hermed fiskesaucen på køl (Skal være kølet helt af, må ikke være lunken!)
- Smag herefter til (Man skal kunne smage alle ingredienserne, så ved man at den er god!)
One thought on : 1
Pingback: Bun thit nuong (Nudler med grillet kød) – MixHobby