HomeAsiatisk Vietnamesisk fiskesauce

Vietnamesisk fiskesauce

Comments : 1 Posted in : Asiatisk, Chili, Sovs og dip on by : Son

Pift din ret op med denne vietnamesiske inspireret fiskesauce, som giver en sød/syrlig/stærk smag til din mad.

Anbefales at bruge til forårsruller, diverse nudleretter eller lignende asiatisk inspireret mad.

Ingredienser

  • Vand
  • Forårsløg
  • Birds eye chili
  • Sukker
  • Hvidløg
  • Ingefær
  • Squid sauce
  • Mørk soja

Tilberedelse

  1. Start med at hælde cirka 1-2 spiseskeer sukker i en lille til mellem størrelse skål.
  2. Finhak herefter hvidløg, forårsløg, ingefær og chili og hæld det op i skålen.
  3. Kom herefter kogende vand op i skålen så det dækker cirka 1/3 af skålen.
  4. Kom ca 2-3 spiseskeer squidsauce i skålen
  5. Hæld soja op i skålen indtil fiskesaucen bliver mørk som ses på billedet.
  6. Sæt hermed fiskesaucen på køl (Skal være kølet helt af, må ikke være lunken!)
  7. Smag herefter til (Man skal kunne smage alle ingredienserne, så ved man at den er god!)

1 COMMENT

One thought on : 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *