HomeBrød Chili brød

Chili brød

Posted in : Brød, Brunch, Chili on by : Pierre

Et par dage før du skal bage til ynglings brød tager du en stor håndfuld tørrede Apache Chili’er og kommer dem i en morder. Chili pulveret kommer du over i en almindeligt drikkeglas sammen med 1 dl. af din bedste oliven olie. Rør gerne lidt rundt så pulveret fordeler sig godt i olien. Læg lidt sølvpapir over glasset mens teskeen står i glasset, så du ved jævne mellem rum (mindst 1 gang om dagen) kan røre lidt rundet i olien da chili pulveret hurtigt vil lægge sig på bunden. Denne krydder-olie kommer du så over i dit ynglings brød og bag nu brødet som du eller plejer. På billedet ses desuden min favorit pesto (SR-pesto).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *