HomeBrunch Amerikanske morgenmadspandekager

Amerikanske morgenmadspandekager

Posted in : Brunch, Kager on by : Pierre

Du skal bruge følgende
* 2,5 dl Hvedemel
* 1 spsk. sukker
* 1 tsk. bagepulver
* 1/2 tsk. Natron
* 1/4 tsk. fuld salt
* 2.5 dl kærnemælk
* 1 æg
* 1-2 spsk. smags-neutral olie (vindruekærne- eller raps-olie)
* eventuelt 1/2 tsk. vanilje sukker.

bland det tørre i en skål og det våde i en anden skål.

Hældes sammen og røres godt sammen – må ikke piskes !!!

Du vil opleve en meget tyk dej som eventuelt kan efterjusteres med lidt kærnemælk.

Pandekagerne skal bages på en varm “slip-let” stegeplade eller stegepande uden ekstra fedtstof.

Størrelsen bør ikke afvige fra størrelsen på en CD-plade.

Serveres med blødt smør og ahorn sirup.

Tilbehør kunne være bacon, små krydrede pølser (eks. Nürnberger Rostbratwurst fra Aldi eller Lidl), røræg , brasede kartofler eller hashbrowns (rösti)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *