16 april, 2015
Amerikanske morgenmadspandekager
Posted in : Brunch, Kager on by : Pierre
Du skal bruge følgende
* 2,5 dl Hvedemel
* 1 spsk. sukker
* 1 tsk. bagepulver
* 1/2 tsk. Natron
* 1/4 tsk. fuld salt
* 2.5 dl kærnemælk
* 1 æg
* 1-2 spsk. smags-neutral olie (vindruekærne- eller raps-olie)
* eventuelt 1/2 tsk. vanilje sukker.
bland det tørre i en skål og det våde i en anden skål.
Hældes sammen og røres godt sammen – må ikke piskes !!!
Du vil opleve en meget tyk dej som eventuelt kan efterjusteres med lidt kærnemælk.
Pandekagerne skal bages på en varm “slip-let” stegeplade eller stegepande uden ekstra fedtstof.
Størrelsen bør ikke afvige fra størrelsen på en CD-plade.
Serveres med blødt smør og ahorn sirup.
Tilbehør kunne være bacon, små krydrede pølser (eks. Nürnberger Rostbratwurst fra Aldi eller Lidl), røræg , brasede kartofler eller hashbrowns (rösti)