Author All post by : Pierre

    HomeArticles posted byPierre
19 april, 2025

Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller
Posted in : Brød, Brunch on by : Pierre

Nok verdens bedste boller, til en succesfuld fødselsdag. Forvent at det tager 90 min fra start til slut. Mælken lunes til ca. 37 grader i en lille gryde. Husk at måle efter så temperaturen ikke kommer forlangt over. Når temperaturen er opnået flyttes mælken over over i din røre-/ælte-maskine. Jeg bruger selv en Ankarsrum, men
Read more

6 april, 2022

Kaffepause med chokolade til

Kaffepause med chokolade til
Posted in : Hulebækkens bryghus, Øl on by : Pierre

Bryg nr. 38 fra Hulebækkens bryghus blev en Irish Stout Forventninger: Jeg tænker en lidt tør Stout med noder af kaffe og chokolade. Farven forventes helt sort, og vi afventer at se op hiohop med golding humle kan smages også. Detaljer jævnfør bryggeskema: * ca. 20 liter * Type : Irish Stout * Farve :
Read more