Author All post by : Pierre

    HomeArticles posted byPierre
3 september, 2020

Dry Rub

Dry Rub
Posted in : Beef, Chili, Sovs og dip, Tilbehør on by : Pierre

I forbindelse med Pullbeef, Pullpork eller lignende benyttes dry rub, enten inden køddet vakuumpakkes eller tilberedes i ovn. Dry rub 1 spsk Spidskommenfrø 7 spsk Brun farin 1 spsk Spidskommen 3 spsk Paprika 1 spsk Sød paprika 1 spsk Røget paprika 2 spsk Cayennepeber 1 spsk Chilipulver 5 spsk Barbecuekrydderi 1 spsk Hvidløgspulver 1 spsk
Read more

20 juli, 2019

Baltic Bulwark Porter

Baltic Bulwark Porter
Posted in : Hulebækkens bryghus, Øl on by : Pierre

Hulebækkensbryghus nr. 35. Brewolution – all-grain-kit En traditionsrig baltisk porter med høj alkoholprocent. Den er kompleks, rig, sød og maltet, med karamelsmag, lette ristede noter og en lille smule lakrissmag. Karbonerer medium til højt. Det anbefales at den drikkes ved en temperatur mellem 6 til 12 grader Detaljer * EBC : 52 * IBU :
Read more