Author All post by : Pierre

    HomeArticles posted byPierre
6 april, 2022

Kaffepause med chokolade til

Kaffepause med chokolade til
Posted in : Hulebækkens bryghus, Øl on by : Pierre

Bryg nr. 38 fra Hulebækkens bryghus blev en Irish Stout Forventninger: Jeg tænker en lidt tør Stout med noder af kaffe og chokolade. Farven forventes helt sort, og vi afventer at se op hiohop med golding humle kan smages også. Detaljer jævnfør bryggeskema: * ca. 20 liter * Type : Irish Stout * Farve :
Read more

3 september, 2020

Dry Rub

Dry Rub
Posted in : Beef, Chili, Sovs og dip, Tilbehør on by : Pierre

I forbindelse med Pullbeef, Pullpork eller lignende benyttes dry rub, enten inden kødet vakuumpakkes eller tilberedes i ovn. Dry rub 1 spsk Spidskommenfrø 7 spsk Brun farin 1 spsk Spidskommen 3 spsk Paprika 1 spsk Sød paprika 1 spsk Røget paprika 2 spsk Cayennepeber 1 spsk Chilipulver 5 spsk Barbecuekrydderi 1 spsk Hvidløgspulver 1 spsk
Read more