18 november, 2018
Beef Jurky
Posted in : Beef, Grill on by : Mark HHN
Opskrift på en super god smag.
- 0,5 Kg Oksekød – fedt fattigt.
- 1 sp. hvidløgs pulver
- 1 sp. løg pulver
- 2 ts. sort peber
- 1,2 dl. brun farin
- 1,5 dl Soya sovs
- 0,6 dl Teriyaki Sovs
- 0,6 dl. Worcester shine sovs
- 0,8 dl. balsamic vin ekkide
- 0.4 dl liquid smoke
- 1,2 dl. ananas juice
Tilbedrening
Hele herligheden i en pose, efter at fedt er skåret fra og kødet er skåret i tynde strimle. Husk at skære kødet på sværs at kødfiberene.
Mindst 6 timer – men anbefalet 12 timer, gerne mere.
Tør kødet af med køkken rulle papir for at minimere tørringsprossesen.
Lægges i strimler på bageplade eller tørre-rist. Tørres ved 65 grader svag varme i ca. 8 til 10 timer.
Udstyr
Et par billeder af min tørremaskine.