HomeBeef Beef Jurky

Beef Jurky

Posted in : Beef, Grill on by : Mark HHN

Opskrift på en super god smag.

  • 0,5 Kg Oksekød – fedt fattigt.
  • 1 sp. hvidløgs pulver
  • 1 sp. løg pulver
  • 2 ts. sort peber
  • 1,2 dl. brun farin
  • 1,5 dl Soya sovs
  • 0,6 dl Teriyaki Sovs
  • 0,6 dl. Worcester shine sovs
  • 0,8 dl. balsamic vin ekkide
  • 0.4 dl liquid smoke
  • 1,2 dl. ananas juice

Tilbedrening

Hele herligheden i en pose, efter at fedt er skåret fra og kødet er skåret i tynde strimle. Husk at skære kødet på sværs at kødfiberene.

Mindst 6 timer – men anbefalet 12 timer, gerne mere.

Tør kødet af med køkken rulle papir for at minimere tørringsprossesen.

Lægges i strimler på bageplade eller tørre-rist. Tørres ved 65 grader svag varme i ca. 8 til 10 timer.

Udstyr

Et par billeder af min tørremaskine.

Tørremaskine
Tørremaskine vælger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *