17 september, 2015

Red Chimay Clon

Comments : 1 Posted in : Øl opskrifter der skal prøves on by : Jesper

 

Pilsner- 11 lbs

Amber CandiSugar– 1 lbs

CaraMunich- 8 oz

Aromatic- 4 oz

Chocolate Malt- 1 oz

Styrian Golding 1.25 oz @ 60 mins

Styrian Golding .25 oz @ 15 mins

WL500

 

Maida- mine was 17srm IIRC it was dead on.

Der var ikke nogen mæske temp i listen så jeg vil foreslå

45 min 67g

45 min ved 72

15 min ved 78

 

1 COMMENT

One thought on : Red Chimay Clon

  • Jesper
    september 17, 2015 at 10:37 pm

    dette er opskriften uden den er konveteret til vores måle enheder.

    Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *