3 juli, 2019
Chorizo
Posted in : Brunch, Chili, Grill, Pølse on by : Pierre
Opskriften på en Chorizo pølse:
Du skal bruge følgende for at fremstille denne let rødlige chilipølse.
Svinesmåkød : 500 g
Spæk : 250 g
Rødvin : ca. 1 dl
Salt : 20 g
Farin : 25 g
Rød Peber : 1 stk.
Chilipeber – fihnthakket : 1 stk.
“Det 4. Krydderi” : 5 g.
Røget paprika : 20 g.
Cayennepeber : 5 g.
Hvidløg – fihnthakket : 1 stk.
tarm (gris 28/32 eller lam)
Fremgangsmetoden:
* Svinekød, spæk og det rensede peberfrugt hakkes på 5 mm.
* Æltes med de øvrige krydderier.
* Rødvin tilsættes gradvis til der opnås en lind fars.
Farsen stoppes i den valgte tarm og skal røges ca. 1 time
Koges til kernetemperatur er 75 C.
Nu kan den fryses ned eller få en tur på grillen.