HomeBrunch Chorizo

Chorizo

Posted in : Brunch, Chili, Grill, Pølse on by : Pierre

Opskriften på en Chorizo pølse:
Du skal bruge følgende for at fremstille denne let rødlige chilipølse.

Svinesmåkød : 500 g
Spæk : 250 g
Rødvin : ca. 1 dl
Salt : 20 g
Farin : 25 g
Rød Peber : 1 stk.
Chilipeber – fihnthakket : 1 stk.
“Det 4. Krydderi” : 5 g.
Røget paprika : 20 g.
Cayennepeber : 5 g.
Hvidløg – fihnthakket : 1 stk.
tarm (gris 28/32 eller lam)

Fremgangsmetoden:

* Svinekød, spæk og det rensede peberfrugt hakkes på 5 mm.
* Æltes med de øvrige krydderier.
* Rødvin tilsættes gradvis til der opnås en lind fars.

Farsen stoppes i den valgte tarm og skal røges ca. 1 time
Koges til kernetemperatur er 75 C.

Nu kan den fryses ned eller få en tur på grillen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *