HomeBrunch Ingefærshot

Ingefærshot

Posted in : Brunch, Chili, Hulebækkens bryghus, Tilbehør on by : Pierre

Efter som vi ikke skræller rødderne, opfordres I til at købe dem Økologiske.

Ingredienser:
Til denne opskrift skal bruges:
* 2 liter af din bedste postevand.
* 200 – 250 gram ingefær.
* 50 – 80 rod fra en gurkemeje.
* 2 citroner, også økologiske.
* 2-5 spsk. honning eller sukker efter din smag.

Process:
1) Vask og fjern eventuelle urenheder på rodfrugterne
2) Skær rodfrugterne i tynde skiver
3) skral eller skær det gule af citronerne og skær dem i tyndeskiver
4) rødder og citron skiver bringes i kog i ca. 45 min
5) Eventuel honning eller sukker kommes i gryden efter dit behov at tage topper af den skarpe smag.
5) Det hele sis i et klæde.
6) Drikken hældes på flasker, og husk at markere dem.
7) Flaskerne afkøles og holdes koldt i køleskabet. Saften burde holde en måneds tid i køleskabet.

ActionPlan:
Forventeligt drikkes 2 dl. shot dagligt og du er kørende, i de kolde vinterdage.

Alternativer:
1) Du kan eventuelt benytte denne ekstrakt i madlavningen.
2) Hvis er lidt pjattet med chili, kan der nok smutte et par af dine yndlings chili-er med ned i gryden.
3) Min ven Peter putter selvfølgelig et hvidløg med ned i gryden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *