25 maj, 2014
Apache Fire Water
Comments : 1 Posted in :
Chili ,
Hulebækkens bryghus ,
Øl on
25. maj 2014 by :
Pierre
« Booty Bay
Chili sirup »
Arkiver
Vælg måned
april 2022 (2)
juni 2021 (1)
maj 2021 (1)
april 2021 (2)
marts 2021 (2)
februar 2021 (2)
december 2020 (1)
november 2020 (3)
oktober 2020 (2)
september 2020 (1)
august 2020 (4)
marts 2020 (3)
februar 2020 (1)
juli 2019 (7)
maj 2019 (2)
januar 2019 (1)
november 2018 (2)
juni 2018 (1)
maj 2018 (3)
april 2018 (1)
februar 2018 (1)
januar 2018 (1)
december 2017 (1)
september 2017 (1)
juni 2017 (1)
maj 2017 (2)
marts 2017 (1)
februar 2017 (1)
november 2016 (2)
oktober 2016 (1)
september 2016 (3)
august 2016 (1)
maj 2016 (6)
april 2016 (5)
februar 2016 (5)
januar 2016 (1)
december 2015 (3)
november 2015 (1)
oktober 2015 (2)
september 2015 (3)
august 2015 (6)
juli 2015 (2)
maj 2015 (12)
april 2015 (21)
marts 2015 (4)
november 2014 (2)
september 2014 (2)
juni 2014 (3)
maj 2014 (1)
april 2014 (1)
marts 2014 (1)
oktober 2013 (1)
juli 2013 (2)
november 2012 (2)
marts 2012 (1)
december 2011 (1)
september 2011 (1)
april 2011 (1)
maj 2010 (1)
One thought on : 1
Da jeg smagte firewater i foråret var det firewater. Den brændte i mund, hals & en ildkugle i maven.
Her i weekenden smagte jeg den igen, der var den rigtig god, man kun godt same chillien, men den lå som en undertone i øllet, og var rigtig god.
Jesper