3 september, 2020
Dry Rub
Posted in : Beef, Chili, Sovs og dip, Tilbehør on by : Pierre
I forbindelse med Pullbeef, Pullpork eller lignende benyttes dry rub, enten inden kødet vakuumpakkes eller tilberedes i ovn.
Dry rub
1 spsk Spidskommenfrø
7 spsk Brun farin
1 spsk Spidskommen
3 spsk Paprika
1 spsk Sød paprika
1 spsk Røget paprika
2 spsk Cayennepeber
1 spsk Chilipulver
5 spsk Barbecuekrydderi
1 spsk Hvidløgspulver
1 spsk Løgpulver
1 spsk Peber – Frisk fra kværn
1 spsk Stødt ingefær
3 spsk Groft salt
1 spsk Krydderisalt eller bouillon som passer til kødet
Slutteligt står du med 30 spsk krydderiblanding, hvis du har meget kød, kan man altid lave mere i samme forhold.
Husk at fjerne de rester af “sølvhuden” og fedtknuderne som ikke skal med.
Tag en stor skål og tilføj alle krydderier.
Bland det hele godt sammen.
Tag kødet ud af køleskabet.
Læg kødet på en bradepande eller fad så du kan benytte kanterne således at krydderierne bliver ved kødet.
Massér nu kødet med rub. Brug begge hænder og fordel grundigt udover hele kødets overflade på både over- og underside.