|
Karakteristika:
Frisk ristet byg.
Ristet op til 230 ºC. Tiden for rist-ningen afgør
bygkornenes farve.
Egenskaber: Roasted Barley
er en gennemristet byg som tilfører en brændt, kornet og kaffeagtig smag
til dit øl.
Den har mange af de samme karaktiristika som
Black (sortmalt), men er dog langt mere kompleks.
Den har et indhold af stivelse som konverteres gennem mæskningen og får herved
indflydelse på vægtfylden.
Roasted Barley giver
ligeledes øllet sødme.
Sammenlignet med Chocolat og Black malttyper,
giver ristet byg den lyseste skum-krone.
Øllet opnår en dyb maghonirød farve og en meget
kraftig ristet smag.
Giver Portere og Stouts tørhed.
Stouts, portere, nøddebrune ales
og andre mørke øltyper
Anvendes op til 4 % i ales og op til 10 % i stout og porter.
|