HomeBrunch Pomfritter

Pomfritter

Posted in : Brunch, Kartofler on by : Jesper

Jeg så denne metode i fjernsynet, da en engelsk kok fortalte at det havde taget ham flere år at lave gode pomfritter.

Tilberedelse:

Det antal kartofler du skal bruge, skrælles og skæres i stave.

Kog stavene i vand, i 8-10 min alt efter hvor tykke de er.

Derefter koges de i olie af 2 omgange.

Ved servering skal der salt over.

Min erfaring:

De bliver rigtig gode, og smager godt. Det tager bare lang tid at tilberede dem, men de er det værd. Jeg gorde det, at lige inde de skulle serveres fik 2 min i olie igen, for at få den sidste sprødhed & blive varme igen. Så det endte med at jeg kogte dem alle 4 gange incl. vand gangen.

Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *