Home / Brød / Verdens bedste brød
3 maj, 2016

Verdens bedste brød

Posted in : Brød, Brunch on by : Peter

500 g mel

4-5 dl vand

2 tsk salt

En lille smule gær (på størrelse med en ært)

Bland det hele sammen til al melet er vådt. Dæk skålen til med et låg eller folie og glem den i 12 timer.

Hæld dejen i en gryde/form, der kan gå i ovnen. Slå luften ud af dejen og læg låg over/dæk med sølvpapir og vent yderligere et par timer.

Varm ovnen op til max (sørg for at den er helt varm).

Smid gryden/formen ind med låg/sølvpapir i en halv time.

Skru ned til 230 grader og fjern låg/sølvpapir og giv brødet yderligere 15 minutter.

  1. Dejen - her med chiafrø i

    Dejen – her med chiafrø i

    noget af brødet i form

    noget af brødet i form

     

     

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *