HomeSovs og dip Vor frues Chutney

Vor frues Chutney

Posted in : Sovs og dip on by : Pierre

Efter mange gode (syntes jeg selv) chutney, er jeg blevet bedt om, af huset frue, at lave en chutney som ikke er så stærk så det kun er mig der kan holde ud at spise den.

Jeg har derfor droppet Habanero’erne og i stedet benyttet tomatchili’er, med et snert af ingefær.

Opskriften:
3 modne mangofrugter (skåret i mindre stykker)
10 tomatchilier (uden frø og stol)
1 stk. fint revet ingefær (på størrelse af en tommelfinger)
2 sp. æbleeddike
4 sp. honning
1 knivspids knust koriander

Process:
* Det hele kommes i en gryde og koges op
* Under opkog benyttes en stavblender, til den ønskede konsistens er opnået.
* holdes på jævn varme i 10 til 15 minuter.

Opbevaring:
Kom frugtmassen på rene og skoldede glas, benyt evt atamon skyllede glas hvis man er længe om at spise chutney’en.
Stil glassene (som altid) et koldt og mørkt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *