Home2015 april

Blå Chimay clon

Blå Chimay clon
Comments : 2 Posted in : Hulebækkens bryghus, Øl on by : Pierre

Jeg har tager imod en udfordring fra Jesper om at brygge “den bedste” Blue Chimay, Jepser havde smagt på Verner’s clon så det blev den opskrift der var udgangspunktet. Blå Chimay Clon VM. Lidt baggrund: Chimay Grande Reserve, også kendt som “Blue” Chimay på grund af farven på etiketten. Chimay betragtes som en autentisk trappistøl,
Read more

Opskrift skabelon til øl

Opskrift skabelon til øl
Posted in : Øl on by : Jesper

Her en opskrift skabelon der kan bruges når der brygges øl.     Opskrift skabelon   <![if !supportTabStrip]> <![endif]>     Der bruges rammer på denne side, men det understøttes ikke af browseren.  

Gær / Yeast Beskrivelser

Gær / Yeast Beskrivelser
Posted in : Øl on by : Jesper

    Beer type Name & Number Type Lab Floc. Atten. Temp. Description American amber & pale ale American Ale 1056 L Wyeast Low/Med 73-77% 60-72° Well balanced. Ferments dry, finishes soft. American amber & pale ale American Ale BRY 96 L Siebel Inst. Medium High 64-72° Very clean ale flavor. American amber & pale
Read more

Specialmalt Beskrivelser

Specialmalt Beskrivelser
Posted in : Øl on by : Jesper

    Specialmalt Melano malt 80 ebc. 1 kg.   Vægt  1,06 Kg. /volume kg.   Karakteristika: Belgisk melanoidinmalt. Speciel spiringsproces. Tørret på en speciel måde ved temperaturer op til 130°C. Malten tørrer langsomt, mens temperaturen stiger, hvilket får melanoidin til at opstå som en del af tørreprocessen. Egenskaber: Meget aromatisk med intens maltet smag. Bidrager
Read more